Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Online květiny / foto: Shutterstock

I květiny si nyní můžete nechat doručit online

Jako uživatelé internetu jste si už jistě zvykli nakupovat online nejrůznější spotřební zboží, jako je elektronika, nábytek apod.

Víte ale, že si dnes lze objednat přes eshop dokonce i květiny, a to prakticky v jakémkoliv množství a libovolného vzhledu?

Z eshopu můžete mít květiny doma už do 2 hodin!

Přesně takovouto službu na svých webových stránkách nabízí společnost Flora-online, s.r.o., jež má sídlo v Uherském Hradišti. Rozvoz květin je do jisté míry specifický v tom, že toto zboží může poměrně rychle ztrácet na své kvalitě, tudíž je zapotřebí jej dopravit co nejrychleji. Zmíněný eshop si je toho plně vědom, proto svým zákazníkům nabízí možnost doručení květin po celé České republice 7 dní v týdnů během 24 hodin. Například po Praze vám ale zboží dodá již do 2 hodin po zaplacení.

Sami si zvolte způsob platby a doručení

A jak se dají květiny online zajistit? Stačí si zvolit některý z uvedených produktů, případně si také sestavit vlastní výběr květin. Poté uvedete adresu doručení a zvolíte způsob platby. Platit lze přitom několika způsoby, od použití platební karty až po platbu přes fakturu, což je možné po telefonické domluvě. Tento způsob ocení hlavně firmy a podnikatelé.

V sortimentu eshopu je velká škála květin. Vybrat si můžete od jednotlivých kusů až po dárková balení, samozřejmě nechybí ani smuteční květiny, jež se objednávají na pohřby. Květiny jsou vždy v nejvyšší jakosti, firma je vybírá a dováží přímo z holandské květinové burzy, což je samo o sobě zárukou vysoké kvality.

Rozvoz květin online vám ušetří spoustu času a námahy. V klidu si v prostředí domova či třeba kanceláře zvolíte ideální druh květin, který chcete objednat, dokončení nákupu pak v eshopu provedete během pár vteřin. Je to jednoduché, praktické a časově nenáročné.

K tomuto článku není otevřena diskuze