Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Slevový kupón / foto: www.kasa.cz

Na Kase už koupíte všechno. Nyní i se slevovým kódem 200 Kč

Jeden z největších e-shopů Kasa.cz nabízí široký sortiment zboží, kde nyní můžete uplatnit slevový kupón až do výše 200 Kč.

Jeden z největších e-shopů Kasa.cz nabízí široký sortiment zboží, kde nyní můžete uplatnit slevový kupón až do výše 200 Kč. K tomu všemu lze natrefit na mnoho dalších slev, které naleznete na promokuponu.cz. Pokud chcete ušetřit ještě více, čtěte tento článek dál.

Promo akce a slevové kódy

Největšími lákadly při nakupování na Kasa.cz jsou slevové kódy ve výši 200 Kč a 100 Kč. První slevový kupón uplatníte při nákupu nad 5 000 Kč a druhý již od 2 500 Kč. Pokud plánujete vyšší nákup, tak můžete slevu ještě navýšit tím, že ho rozdělíte na části po 5 tisíci korunách. Však dopravu máte stejně zdarma. :-)

Tím to ale zdaleka nekončí. Můžete také získat desetiprocentní slevu při uplatnění vaší ISIC karty, což vysokoškolské studenty rozhodně potěší.

Pokud plánujete ušetřit pořádný balík, stačí se jen poohlédnout po zboží ve výprodeji. Třeba kombinované chladičky nakoupíte se slevou až -46% nebo smartphony až s -55%. Určitě nezapomeňte využívat i cashback akcí. Při poslední akci jste mohli ušetřit až 4000 Kč při nákupu telefonu Samsung Galaxy S8 nebo dokonce získat bonus 14 000 Kč při nákupu Samsung Galaxy S9/S9+ za výměnu starého Samsungu. Stačí si jen hlídat ty nejvýhodnější slevy.

Jak uplatnit slevový kód

Je to zcela jednoduché. Navštivte stránky promokupon.cz přes odkaz nebo jej najdětě na Googlu. Zde si zvolíte e-shop Kasa.cz a zobrazí se vám jednotlivé slevy. Pokud chcete uplatnit slevový kupón, stačí kliknout na “zobrazit slevu” a slevový kód se automaticky zkopíruje do schránky. Následně uplatníte v košíku stisknutím kláves CTRL + V a zlevněný nákup je na světě!

Se Zlevňovačem máte slevy jisté

A nebo si jednodušeji nainstalujte rozšíření Zlevňovač a šetřete na každém nákupu. To funguje v prohlížeči Chrome a čerpá automaticky slevy z PromoKuponu. Máte pak jistotu, že žádné slevy nezmeškáte, což rozhodně oceníte. Na slevách můžete ušetřit stovky korun měsíčně.

K tomuto článku není otevřena diskuze