Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dívka a květina / foto: shutterstock

Přemýšlíte, jak potěšit svou drahou polovičku? Květiny jednoznačně nezklamou

Snad žádná žena květinami nepohrdne. Pokud přemýšlíte, jak udělat radost partnerce, která odešla ráno do práce skleslá a bez nálady, jednoznačně vsaďte na pugét červených růží.

Přece jen, taková pozornost ze strany přítele, manžela či milence zahřeje u srdce a vykouzlí úsměv na tváři. S květinami nikdy nic nezkazíte, ba naopak. Ženy si navíc na romantických gestech potrpí, a tak zabrouzdejte v paměti, vzpomeňte si na scénu z nějakého amerického filmu, jak pan božský posílá svojí drahé polovičce kytici do práce. Udělejte něco takového i vy, aniž byste k tomu měli důvod. Ženy jsou rády hýčkané.

Pro darování květin nemusíte mít vždy důvod

Většinou člověk květiny kupuje jen v okamžiku, kdy k tomu má nějaký důvod – narozeniny, jmeniny či výročí svatby. Co takhle poslat růže jen tak? Obrovskou výhodou je, že nemusíte shánět po celém městě květinářství, které nabízí mimo jiné i rozvozy, protože vše dohledáte na internetu.

Pravděpodobně jste asi ani netušili, že se dají květiny objednat online. Jestliže nemáte představu, co by se mohlo vaší ženě líbit, květinářství mívají většinou už sestavené pugéty, které čekají na odeslání.

Jak probíhá rozvoz květin?

Jakmile hledáte květinářství, které nabízí rozvoz květin Praha, nabídne se vám mezi prvními FLORA. Pro zákazníky, jež objednávají služby přes internet, si společnost připravila zajímavé akce, jako jsou sleva ve výši 100 korun na další nákup a doprava zdarma při objednávce nad 1 000 korun. Celý proces je naprosto jednoduchý. Vyberete kytici a její velikost, napíšete vzkaz, jenž má být k pugétu přiložen, vyplníte údaje o doručení a zaplatíte. Potom jen můžete čekat, než vám partnerka celá bez sebe zavolá, že od vás nic takového nečekala. Doručení květin Praha umí dělat zázraky.

Přemýšlíte, jak potěšit svou drahou polovičku? Květiny jednoznačně nezklamou

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!