Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moderní únikové hry / foto: https://pixabay.com/

Moderní interaktivní únikovka v Praze

Máte rádi únikové hry a potrpíte si na ty, které vás překvapí svou sofistikovaností, propracovaností a moderním pojetím?

Vítejte v Questerlandu! Naše únikové hry jsou nejen precizně propracované, ale jejich součástí jsou i interaktivní hádanky a hlavolamy, které jinde nenajdete.

Únik z čarodějnické školy magie a kouzel

V této únikové hře, určené pro 2 – 5 hráčů, budete za pomocí kouzelných hůlek sesílat opravdová kouzla, mluvit s živými obrazy, slyšet hlasy duchů, ovládat světlo a dělat různé zázraky.

Jedná se o nejnavštěvovanější interaktivní únikovku v Praze, ve které se ocitnete v kůži mladého čaroděje, jehož úkolem je projít záhadným kabinetem, najít ztracené magické artefakty a složit závěrečné zkoušky na škole magie a kouzel. Výborný zážitek ze hry pak doplňují profesionální dekorace, které pro vás vykouzlí tajemnou a magickou atmosféru - Únik z čarodějnické školy magie a kouzel!

Apocalipse 2213

Tato interaktivní úniková hra je určena také pro 2 – 5 hráčů. Nabízí napínavou atmosféru, adrenalin i tajuplné prostředí, plně interaktivní hádanky a hlavolamy, profesionální dekorace na úrovni hollywoodských filmů a v neposlední řadě audiovizuální efekty, které vás naprosto vtáhnou do děje.

V interaktivní únikové hře Apocalipse 2213 hledáte, jako tým vědců, vakcínu proti nebezpečnému zombie viru, který je ukryt v systému bunkrů hluboko pod zemí. Vakcína se nachází v laboratoři profesora Joule, který cestu k ní vydláždil systémem obranných mechanismů, radioaktivním štítem a sérií pastí a šifer, které musíte rozluštit.

Interaktivní prvky naleznete i v našich dalších hrách a pokud tak hledáte moderní interaktivní únikovku v Praze, Questerland je místo právě pro vás!

K tomuto článku není otevřena diskuze