Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Matějova hypotéka / foto: shutterstock

Jak na hypotéku v roce 2019? Matějova hypotéka pomůže!

V oblasti hypoték došlo v letošním roce k výrazným změnám. Poté, co ČNB zavedla novou regulaci, je pro řadu žadatelů obtížné zorientovat se v nových podmínkách. Pro řadu z nás je proto náročné najít výhodnou hypotéku.

Pořídit si vlastní bydlení je v roce 2019 těžší

Cesta k vlastnímu bydlení se letos zkomplikovala. Doba, kdy na hypotéku snadno dosáhl téměř každý, je pryč. Proto je třeba najít takového poskytovatele, který nám je schopen a ochoten připravit vstřícné podmínky. Hypotéku totiž budeme splácet řadu let. Je tedy třeba, aby výše splátek korespondovala s našimi příjmy a nejen v současnosti, ale i za deset nebo dvacet let. Před podepsáním smlouvy tedy musíme vše dobře promyslet a naplánovat. Systematický a strategický postup se nám rozhodně vyplatí.

Při placení příliš vysokých splátek či úroků je řešením refinancování hypotéky

Mnozí z nás již hypotéku mají. Často pak po čase zjistíme, že podmínky již nejsou tak výhodné jako na počátku. Hypotéky totiž v drtivé většině případů postupem času zdražují a snadno se tak můžeme po letech dostat na výši splátek, která pro nás není únosná. Nebo se dostaneme do situace, kdy se i přes naši usilovnou snahu rodinný rozpočet ztenčí. Naštěstí tu je možnost refinancování hypotéky.

Jak ve stáří bydlet ve svém a zároveň si užívat život již teď?

I když se setkáváme s informacemi, které nás vedou k názoru, že je to nemožné, není tomu tak. Můžeme získat i hypotéku, která náš rozpočet přehnaně nezatíží. Jen je třeba najít poskytovatele hypotéky s osobním přístupem, který nám dokáže poskytnout opravdu výhodné podmínky. U takové společnosti na hypotéku dosáhnou i ti, kdo by si jinak o vlastním mohli jen nechat zdát.

Jak na hypotéku v roce 2019?

Každý z nás by chtěl hypotéku s výhodným úrokem, který se v průběhu let nebude navyšovat. Najít ji ale vůbec není snadné. Banky uplatňují neosobní přístup a mají přísná kritéria na bonitu klientů. Nicméně jsou tu i jiné možnosti. Jednou z nich je Matějova hypotéka.

Matějova hypotéka je řešením pro ty, kdo plánují chytře

Matějova hypotéka pomáhá lidem již 10 let. Jedná se o certifikovanou společnost s celou řadou spokojených klientů, kteří právě díky ní spokojeně žijí ve vlastním domě či bytě. A navíc si mohou dovolit každoroční dovolenou u moře i návštěvy kina či divadla. Matějova hypotéka totiž nabízí podmínky, za kterých je pro klienty reálné prostředky nejen získat, ale také bez zbytečných starostí splatit. U Matějovy hypotéky máme jistotu, že na ni dosáhneme i s běžnými příjmy. Vše je totiž nastaveno tak, že při splácení automaticky i jistou částku spoříme. A přidat se k jejím 2 349 spokojeným klientům, kteří již bydlí ve svém, můžeme i my.

Jak na hypotéku v roce 2019? Matějova hypotéka pomůže!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!