Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hokejové sety / foto: ddsport.cz

Pořiďte pro svůj tým nové hokejové dresy

Příprava na novou sezónu je v plném proudu, konkurence nespí, a tak je třeba také vyrazit na led.

Řádně se nachystat na líté boje na zimních stadionech ale není potřeba jen na ledě, nutné je také perfektní vybavení. A právě nyní je ideální čas na objednání nových hokejových dresů. S novou kolekcí od českého výrobce sportovních dresů DDsport.cz vylepšíte jejich design i funkční vlastnosti.

Materiály, které budou hráči rádi nosit

Hokejové dresy se vyrábí z kvalitních funkčních materiálů, které nejsou zbytečně těžké, hráčům se tak budou po ledě dobře vozit. Zároveň dobře odvádí pot. Vynikají svojí odolností, ať už proti namáhání, nebo fyzickému poškození. Prodyšné části si můžete dle vlastních preferencí umístit na různé části dresu.

Co se střihu týká, nabízí dresy na hokej několik variant. Počínaje střihem celého dresu a konče u různých tvarů límců. Velmi oblíbené, a to i u profesionálů, je v poslední době provedení Extra Line. Sází na dokonale padnoucí střih, který hráče nijak neomezuje v jejich přirozeném pohybu po hřišti.

S novými dresy budete vidět

Vzhled dresu lze dle vašich požadavků libovolně přizpůsobit, a to díky použití sublimačního potisku. Jakákoliv barva, potisk, varianty log a čísel nečiní žádný problém. Vytvořte si tak originální dresy, které jen tak někdo z vašich soupeřů mít nebude.

Výhodné hokejové sety

Pokud chcete nákup vybavení vzít za ten správný konec, mrkněte se na hokejové sety. Jedná se o výhodnou kombinaci dresu, návleků na kalhoty a štulpen. O jejich kvalitě a výdrži platí totéž, co o hokejových dresech. Že jsou se střihy spokojeni i profesionální hokejisté už o něčem také vypovídá.

Český výrobce DDsport.cz vám v případě zájmu může zaslat vzorky k vyzkoušení velikostí. Pokud budete kdykoliv v budoucnu potřebovat doobjednat nějaký dres, máte díky archivaci zakázek tu možnost. A to již od jednoho jediného kusu.

 

Pořiďte pro svůj tým nové hokejové dresy

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!