Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoční dárky / foto: shutterstock

Nejlepší měkké dárky pro Vánoce 2020

Měkouše jsou už takovým vánočním evergreenem. Děláme si z nich legraci, přesto z nich máme radost. Dobře vybrané oblečení totiž potěší daleko více než nějaká hloupost, pro kterou člověk nenajde využití.

Nebudeme si nalhávat, že vybrat měkký dárek je snadné. Musíte se trefit jednak do vkusu obdarovaného, jednak do jeho velikosti. Nebo ne? Existují i kategorie, u nichž velikost nehraje roli, pojďte se s námi podívat. Máme pro vás tipy na značkové měkké dárky, protože když už chcete darovat oblečení, tak se určitě vyplatí vybrat nějaké značkové kvalitní, co dlouho vydrží.

Boom letošního roku aneb fitness oblečení

Když už nemůžeme chodit ven, tak si zacvičíme aspoň doma, a daleko lépe to jde s patřičným vybavením. Vynikajícím vánočním dárkem pro každého, kdo se snaží hubnout či jen vytvarovat postavu, tak může být fitness oblečení. Na jeho výběru není moc co zkazit, podívejte se na fitness oblečení Adidas, Nike, Lotto i jiných značek a vyberte. Chybu určitě neuděláte, sportovní styl je prostě jen jeden.

Fitness oblečení

Sázka na jistotu: Značkové tričko

Neznáte-li přímo styl obdarovaného či obdarované, kupte tričko. Zaměřte se na značkové oblečení, tedy trička Nike, Adidas, Puma, Lotto apod. Zkuste si vzpomenout, zda ten, komu tričko chcete dát, nosí trika s výraznými nápisy značek, nebo by ocenil raději nějaké, z něhož není vidět značka na první pohled. U trička se poměrně snadno určuje velikost, rozhodně mnohem snadněji než třeba u kalhot či bundy.

Pro šálu znát velikost nemusíte

Jestliže se bojíte, že sice vyberete krásné značkové oblečení, ale netrefíte velikost, zaměřte se na doplňky, u nichž se velikost neřeší. Příkladem jsou dámské šály.

Šála a kabelka

Nejen oblečení patří mezi měkouše

Měkké dárky nemusí být nutně oblečení, na to pamatujte, až nějaký nahmatáte pod vánočním stromečkem. V měkkých balíčcích se mohou skrývat třeba ručníky nebo sportovní tašky. I tohle jsou moc pěkné dárky, nejste-li si jistí velikostí či stylem oblékání.

A kde letos měkké dárky nakoupit, když jsou kamenné obchody zavřené? Zkuste e-shop 50 style. Vánoční dárky na e50style.cz nakoupíte s pěknými slevami, třeba až o 70 % levněji. E-shop se specializuje na značkové oblečení, obuv a rovněž doplňky známých značek.

K tomuto článku není otevřena diskuze