Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: podruhé už to nevyšlo!

Nedělním večerem skončila pouť soutěží X Factor pro dalšího ze zpěváků. Čokoládová noc zhořkla Lukáši Javůrkovi, který už napodruhé v Kdo s koho neuspěl.

Večer proběhl jako ten minulý. Někdo překvapil, někdo vůbec a někdo se prostě ani za živého boha nezavděčí porotcům. Tak tomu bylo třeba v případě barmanky Martiny Pártlové, která zpívala hit Alicie Keys jako poslední. Patronka Gábina Osvaldová vybrala píseň, která se hodila k jejímu nádherně zbarvenému hlasu. Ale Ondřej Soukup měl přesto hromadu připomínek.

Že by se bál, aby Martina neporazila jeho svěřence? „Já ho teda neuspokojím a neuspokojím, Soukupa jednoho,“ pronesla sympatická blondýnka po káravém zhodnocení svého výkonu právě Soukupem.

Leoš Mareš na její obhajobu také něco přisadil… Každého porotce pojmenoval podle postav ze slavného Vinnetoua… Janda byl Inčučuna, Osvaldová Rybana... „No, a Ondřej je Sam Hawkins bez příčesku.“

Nová image
Pořádně zkrácené vlasy a módní rozcuch možná pomohly mladému Davidu Gránskému, který tentokrát zazpíval píseň Hello od Lionela Richieho. V krátkosti, bylo to sakra lepší než výstup v minulém kole. David konečně předvedl, proč je ve finále a Soukup se konečně trefil do jeho gusta.

Nebo mu snad pomohla jeho nová image? Každopádně měl v publliku dost fanoušků na to, aby ho poslali dál. Mezi fandy se ukázala i kamarádka z castingů Tereza Vágnerová.

Bezchybný výkon opět předvedla Kamila Nývltová. „Minule jsem tady blekotala něco o tom, že jste koťátko v košíku, ale vy jste pořádná míca,“ ohodnotila Kamily vystoupení Gábina Osvaldová a bez okolků dodala za souhlasného pokyvování ostatních porotců a pyšného Soukupova úsměvu, že to bylo skvělé.

Vyhazov
Po druhém finálovém večeru dostal již podruhé nejméně hlasů Lukáš Javůrek, tentokrát společně se skupinou Divoké kočky a Dante. Okusil tak opět nepříjemné pocity outsidera. A jak to nakonec dopadlo?

Petr Janda si musel hájit své koně, to by jinak ani nešlo. Gábina Osvaldová si zase musela stát za svým Lukášem, a tak měl poslední rozhodující slovo opět kat Ondřej Soukup. Měl to opravdu těžké, ale nakonec se dle svých slov rozhodl podle svého nejlepšího svědomí pro vyřazení Lukáše Javůrka.

Tomu se ale očividně ulevilo, kdyby poslal z kola ven druhou kapelu, nejspíš by to už nerozdýchal. I tak byl na pódiu bledý jako stěna po čerstvém vymalování...

Kdo měl podle vás vypadnout?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 116