Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: In Touch

Angelina Jolie: jak vypadala v 16 v bikinách!

Chcete vidět, jak vypadala Angelina Jolie, když ještě nebyla slavná? Když ještě nebyla rozvěšena v mnoha skříňkách a na mnoha zdech pokojíčků po celém světě? Když ještě nebyla sexsymbol?

Jako šestnáctiletá nafotila Angelina sérii fotografií, které po letech odhalil světu exkluzivně magazín In Touch. Ukazuje herečku při focení v plavkách, které proběhlo v roce 1992. Snímky pořídil fotograf Sean McCall, vznikl tehdy dokonce i videozáznam. 

magazin.cz

 

Angelina se narodila v Los Angeles v roce 1975 jako dcera herců Jona Voighta a Marcheline Bertrand. Nejdříve se prosadila jako modelka, pózovat začala už ve svých čtrnácti letech. Pracovala jak ve Spojených státech, tak v Evropě. Objevila se také ve spoustě hudebních videoklipů, například v těch od Meat Loafa či Lennyho Kravitze.

magazin.cz

 

V šestnácti zkusila divadlo, zkusila si i pár roliček ve studentských filmech svého bratra. Její profesionální kariéra na stříbrném plátně začala v roce 1993, od té doby její hvězda stále více a více stoupala.

magazin.cz

 

Diváci ji poprvé výrazně zaregistrovali jako supermodelku Giu Varanti ve filmu Gia. Film popisoval svět drog, sexu a emocí a zaznamenával postupnou destrukci Giina života a kariéry v důsledku závislosti na drogách. Vše končilo její smrtí na AIDS. Jolie za tuto roli podruhé za sebou dostala Zlatý glóbus. Hvězda se konečně zrodila…

 
Osobní život

Také její osobní život je a vždy byl plný zajímavých událostí. První manžel byl herec Johny Lee Miller, na svatbu dorazila v černých kožených kalhotách a bílém tričku, na které napsala jméno ženicha svou krví. Rozvedli se po třech letech v roce 1999.

magazin.cz

 

Pak si Angelina vzala amerického herce Billy Bob Thorntona. Manželství, které propíraly snad všechny bulváry světa po celou dobu jeho trvání, vydrželo opět tři roky, v roce 2003 byla Jolie rozvedená. Následovala lesbická eskapáda s kolegyní Jenny Shimizu a Angelino prohlášení, že je bisexuální.

magazin.cz

 

V roce 2005 začaly spekulace o vztahu s Bradem Pittem, který byl v tu dobu ženatý s Jennifer Aniston. Vše údajně začalo při natáčení Pana a paní Smithových, později se vše potvrdilo. Pitt s Anistonovou se rozvedli, Brad se začal ukazovat po boku Angeliny. Pár je v současnosti nejsledovanějším na světě, za fotografii jejich dětí se platí milióny, bulvár jim přezdívá Brangelina.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 832