Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Thomas Beatie / foto: Daily Mail

Těhotný muž byl... krásná ženská

Kauza těhotného muže již několik dnů víří vody zpravodajství. Nyní byly zveřejněny fotky Thomase Beatieho z doby, kdy byl ještě ženou. A že se bylo na co se dívat...

Šest měsíců těhotný Beatie byl hostem v anglosaských zemích velice oblíbeného talk show Oprah Winfrey, kde podstoupil vyšetření ultrazvukem. Tak dokázal, že jeho těhotenství není žádný podvod. Dítě bylo na obrazovce krásně vidět a šťastný otec (nebo matka?) se spokojeně usmíval.

Z krásky zrůdou
Thomas se narodil jako Tracy LaGondino na Havaji. Už během jeho dětství si o něm okolí myslelo, že je divný. Za mlada býval klasickou kráskou, ale po změně pohlaví mu jeho rodina vzkázala, že je zrůda.

magazin.cz

Před změnou pohlaví byl Thomas opravdu krásnou ženou.

Bojíme se
Na závěr vystoupení se Thomas svěřil, že se bojí toho, jak budou lidé reagovat poté, co porodí. “Chci, aby to lidé po mně měli jednodušší,” odpověděl na otázku, proč svůj příběh zveřejnil a dodal. “Obávám se o naši bezpečnost. Nechci přijít o náš způsob života.”

Jeho žena Nancy ho doplnila: “Chápeme, že pro některé lidi je naše počínání těžké pochopit. Ale my jsme normální manželský pár, který čeká dítě.”

magazin.cz

Okolí si o něm myslelo, že je divný, ještě když byl dítě.


magazin.cz

Maminka netušila, co její holčičku v životě čeká

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 340