Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: Divoké kočky a Dante? Ven!

Třetím kolem v neděli pokračovalo finále prvního ročníku reality show X Factor. Tentokrát popcornovou nocí, kde soutěžící zpívali filmové nebo seriálové hity.

Ne každému se vystoupení povedlo. Díkybohu, jinak by nebylo koho posílat z kola ven. Bohužel ale někteří porotci začínají sklouzávat do bezradnosti, případně si nasazují brýle tak růžové, že by vyplašily i návštěvníky gayclubu.

Takový Petr Janda chvílemi vypadal, že spadl z jiné planety, případně minimálně z hrušky. Chválil, chválil a chválil a často přechválil. Především ale jen své svěřence, kterým urputně věří. I ty, kterým se to vůbec, ale opravdu vůbec nepovedlo. Například výkon tria Za pět dvanáct byl velmi diskutabilní. V triu jim to skřípalo až běda, rozjuchaná choreografie by otrávila i toho největšího optimistu, ale nic z toho Janda vidět nebo slyšet nechtěl.

Včera jsme měli možnost poprvé slyšet zpívat „vokální“ skupinu All X, která ke svému hudebnímu a pěveckému výkonu vždy přidává zábavné divadýlko. Tentokrát boxovali s Rockym a písní Eye of the Tiger. I když je jejich vystoupení pokaždé velmi úsměvné, je pravdou, že jejich zpěv poněkud za ostatními pokulhává. Ale je X Factor jen o zpěvu?

Nemoc
Mladá zpěvačka ze stáje Ondřeje Soukupa Pavlína Ďuriačová byla celý týden nemocná a ke všemu si ještě vybrala velmi těžkou píseň Věry Špinarové Jednoho dne se vrátíš z filmu Tenkrát na západě.

Vše zvládla opravdu na výbornou, dokonce se vyhnula jakémukoliv pohybu, který vadil porotcům v minulých kolech. Bohužel ji však Petr Janda moc nepochválil, se slovy, že tuto píseň má zafixovanou s Věrou Špinarovou…

Jasně, pokud bychom chtěli vyrábět neustále kopie originálu, tak bychom nikdy nikam nedošli. O tom tahle soutěž přece není. Nebo neměla by být. A koneckonců, píseň ze seriálu Přátelé od Za pět dvanáct měla k originálu ještě dál než z Prahy do Číny...

Kdo s koho?
Třetí finálové kolo nepřežili Divoké kočky a Dante. Namále měla i Anička Ungrová, která tentokrát zazpívala bez žirafy. Katem vokální skupiny byla tentokrát Gábina Osvaldová, která podpořila Aničku se slovy, že nám má ještě co nabídnout. Naopak Dante and his babes jsou podle ní "čím dál tím stejní".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 323