Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Glamour styl / foto: PhotoMavenStock / Shutterstock.com

Glamour styl pro každého, kdo se chce zahalit do luxusu

Bydlet ve stylu hollywoodských hvězd v obklopení třpytek a luxusu může každý. Už dávno není takzvaný glamour styl pouze pro „vyšší společenskou třídu”. Jak vnést kapku bohatství i do svého interiéru?

Když luxusu z domova přímo dýchá

Je mnoho stylů, do kterých můžete zařídit své bydlení. Zatímco někdo sází na minimalismus, jiný touží po tom, aby luxus byl přesně to, co dýchá z interiéru. Takzvaný glamour styl bydlení už dávno není jen záležitostí vyšších společenských vrstev, naopak domácnost si do luxusu může zahalit naprosto každý. Stačí se jen držet několika pravidel.

Glamour koupelna
Glamour koupelna – Zdroj: Shutterstock.com

Ještě než začnete se zařizováním, pamatujte, že tento styl bydlení se hodí převážně do větších rodinných příbytků. Malé byty mohou působit přeplácaně, dokonce se místnosti mohou opticky zmenšit.

Výrazné dekorace na jednoduchém podkladu

Glamour styl není tak o barvách stěn nebo typu podlah, jako o zařízení, které do interiéru pořídíte. Dejte ruce stranou od klasické textilní pohovky, přednost má kožená, případně sametová. Ano, hůře se čistí, ale prakticky takto zařízený byt či dům být nemá.

Glamour sedací souprava
Glamour sedací souprava – Zdroj: Shutterstock.com

Sází se také na výrazné, na první pohled možná až kýčovité bytové dekorace. Na jednoduchém pokladu v podobě jemných neutrálních barev hezky vyniknou kovové doplňky, jako jsou svícny, stojací lampy nebo obrazy v masivních rámech.

Pugéty květin, kam oko dohlédne

Stejně jako v jiných interiérech, ani tady nemohou chybět květiny. Ovšem ruce pryč dejte od tradičních pokojovek, přednost se dává především pugétům, které se vyjímají v křišťálových foukaných vázách větších velikostí, jež mají například pozlacené okraje.

Luxusní parfémy
Luxusní parfémy – Zdroj: Shutterstock.com

Čerstvé květiny v lesknoucích se vázách ale nejsou to jediné, co se bude dokola třpytit. Šperkovnice, věšáky na náhrdelníky, flakonky s voňavkou – to jsou další lesknoucí se prvky, které vystihují glamour styl bydlení.

 

 

Zdroj:

https://www.bydlimekvalitne.cz/glamour-styl-bydleni-aneb-vsechno-musi-zarit

Glamour styl pro každého, kdo se chce zahalit do luxusu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!