Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámské hodinky / foto: MS_studio / Shutterstock.com

Jak vybrat dárek pro ženu? Co třeba koupit dámské hodinky

Chystáte se na oslavu výročí své manželky, přítelkyně, maminky nebo blízké kamarádky? Pak jí určitě budete chtít udělat radost hezkým a milým dárkem. Ne vždy se hodí koupit prsten nebo jiný šperk. I dámské hodinky ženu potěší. Jaká je aktuální nabídka na trhu?

Podle čeho dámské hodinky vybrat

Při výběru dámských hodinek lze vzít v úvahu hned několik faktorů – pro jakou příležitost budou určené, k jakému outfitu se budou hodit, jaké budou mít funkce a v neposlední řadě i jejich vzhled. Na současném trhu v hodinářství totiž najdete bohatý sortiment hodinek. Při jejich výběru je nutné i zohlednit jejich styl a design. Jsou ženy sportovně založené, které nemají rády příliš zdobené hodinky, a líbí se jim jednoduché a přitom nadčasové modely. Dalším ženám naopak padnou do oka takové, které budou zároveň vypadat jako šperk, protože jejich pouzdro bude osazeno bílými zirkony.

Hodinky od značky Daniel Clein

Za pozornost stojí například dámské hodinky Daniel Clein, z jejichž bohaté nabídky je možné vybírat. Jejich devízou je moderní vzhled, příznivá cena a celá řada různých modelů. V kovovém pouzdře tepe většinou elektrický quartzový strojek, napájený vyměnitelnou baterií. To je praktické, protože odpadá nutnost hodinky pravidelně natahovat. Co se týká vodotěsnosti, hodinky většinou snesou déšť nebo pocení, některé dokonce i sprchování, případně stříkající vodu. Odolné minerální sklo se hned tak nepoškrábe.

Jaký vybrat pásek k hodinkám

Při výběru dámských hodinek je třeba zohlednit i pásek k nim. Pokud je totiž žena alergická na nikl, nebude se pro ni hodit kovová varianta. Více vhodný bude řemínek z kůže, jenž pokožku nedráždí, protože se jedná o přírodní materiál. Kožené řemínky k hodinkám se dodávají v různém barevném provedení, čímž je možné hodinky sladit s oblečením.

Jak vybrat dárek pro ženu? Co třeba koupit dámské hodinky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!