Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moderní kabelka / foto: andersphoto / Shutterstock.com

Do značkové kabelky se oplatí investovat

Nemusíte nutně do kabelek investovat desetitisíce, ale na ty levné zapomeňte. Je to z nich poznat a zkazí vám celý outfit. A nejen to. Jejich životnost bývá extrémně nízká. Udělejte si radost raději značkovou kabelkou, která vydrží.

Investovat do kvalitní kabelky se vyplatí. Málokdy mají kabelky design, který by nebyl nadčasovým. Někdy si též kupujeme extravagantnější kousky a ty rovněž z módy nevychází. Značkové kabelky mají vysokou kvalitu. Nestane se vám u nich to, co u těch levných, že se vám rozpadnou třeba i jen odložené v šatníku mnohdy i bez toho, abyste je vůbec nosily. Kam pro dámské značkové kabelky, abyste nezruinovaly v dnešní době přece jen napjatější rozpočet? V e-shopu 10k.cz koupíte nádherné crossbody pro každodenní nošení, luxusní psaníčka, praktické shopperky i další dámské tašky.

Kvalitní kabelka

Zkuste nové značky, které milují ženy jinde ve světě

Neřiďte se jen diktátem zprofanovaných a mnohdy prodražených značek. Objevte nové značky kabelek, jakými jsou Sara Burglar, Ermanno, John Richmond, Birmano a další. Těm zasvěcenějším z nás již šatníky zdobí. Klasikou jsou pak kabelky Cavalli, Armani Jeans, Michael Kors či Love Moschino. Přijďte si do e-shopu ulovit svůj fashion kousek. A třeba se hned podívejte na značkové oblečení, které se k této kabelce hodí.

Dámská kabelka

Značková dámská móda na 10k.cz

E-shop 10k.cz nabízí více než 50 fashion značek. Nechybí zde dámská móda ani pánská móda. Obchod má již 30letou tradici a díky e-shopu dnes působí též v Maďarsku, v Rakousku a na Slovensku. Sortiment zahrnuje jak zcela čerstvé fashion novinky, tak cenově mnohdy zvýhodněné modely ze sezóny předchozí. Outletové kousky se dají pořídit za zvýhodněné ceny, takže si jich můžete pořídit hned více. Oblečení, boty, doplňky a tašky – pojďte objevovat třeba krásné mikiny Valentino či Balenciaga, nebo si zamilujte mladistvou italskou značku #VDR. Neodolatelných kousků objevíte určitě hodně.

K tomuto článku není otevřena diskuze