Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears na pláži / foto: Daily Mail

Britney má opět pupek. Je v tom?

Padlá popová princezna Britney Spears opět přibírá na váze. Znamená to, že sekla s cvičením, nebo že je opět těhotná? Na setkání se svými manažery v Los Angeles dorazila značně boubelatá.

Její figuře příliš neprospěl ani výběr ošacení, fialové blýskavé šaty nevyrýsoval zrovna sexy postavu, zmuchlaly se přesně tam, kde neměly a výsledkem bylo, že Britney vypadala trochu jako hastroš.

magazin.cz
 
Mohou za to léky?

Už týdny se v Hollywoodu spekuluje, že blonďatá zpěvačka, která v poslední době dřela, aby se dostala do kondice i zpátky na koncertní pódia, je těhotná. Zdroje blízké Britney, která už dvě děti má a před časem o ně neúspěšně svedla soudní při s exmanželem (nyní dosáhla dohody a smí je vídat tři dny v týdnu), to ale vytrvale popíraly.

magazin.cz

 

„Je možné, že nabrala kvůli tomu, jaké léky bere. Jedním z vedlejších účinků může být zvýšení váhy,“ cituje ale britský list Daily Mail jinou spekulaci. Pokud není Britney těhotná, bylo by to asi nejpravděpodobnější vysvětlení. Už vzhledem k tomu, že pravidelně cvičí v posilovně a více než dříve dbá na svou životosprávu.

 
Nová láska

Přestože se jí nedaří získat zpět svůdnou figuru z dob své největší slávy, na milostném poli to už tak žalostné není. Hovoří se o novém muži v její blízkosti. Po tříměsíčním románku s paparazzem Axmanem, který nyní hodlá zpeněžit nahrávku jejich sexuálních hrátek se nyní zakoukala do Jasona Trawicka. Ten pracuje v agentuře, která Britney zastupuje.

 

Potkali se na večírku a nedávno byli společně hosty na luxusním ranči Mela Gibsona v Kostarice. Jason prý pomáhal Britney dostat se z největších průšvihů, v nichž „lítala“ zejména loni a pak i na začátku letošního roku. „Jasona mrzelo, kam se propadla. Bere to jako svou osobní misi, dostat ji zase zpět na vrchol,“ řekl nejmenovaný zdroj Daily Mailu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 446