Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Alba / foto: Archiv

Je to holka! Jessica Alba porodila

Hollywoodská herečka Jessica Alba má holčičku. Jmenuje se Honor Marie Warren. Sedmadvacetiletá herečka, která si před třemi týdny vzala přítele Cashe Warrena, porodila v sobotu v Los Angeles.

Novorozená holčička se prý může těšit na spravedlivou výchovu. „Nechci být nejlepším přítelem svého dítěte, chci být jeho matkou. Ale také chci, aby se mi svěřovalo se svými problémy a nebálo se za mnou přijít, když se mnou bude potřebovat hovořit. Budu muset určit správnou hranici,“ uvedla Alba s tím, že děvčátko rozhodně nerozmazlí.

 

Děťátko se podle amerického magazínu US Weekly novomanželskému páru povedlo. Krátce po porodu prý otec Jessiky nadšeně hlásil: „Je úžasná, nádherná!“ To samotný manžel nic neříkal, jen herečce nosil jídlo na lůžkové oddělení.

 
Svatba, dítě, dům

Před porodem se ještě manželé stihli přestěhovat do luxusní rezidence v Los Angeles, která je přišla na čtyři milióny dolarů. „Je to fůra stresu. Kupovat dům, mít dítě a ještě uspořádat svatbu, to vše během šesti měsíců,“ přiznala tehdy únavné životní tempo Alba.

 

Pár se poprvé setkal na natáčení filmu Fantastická čtyřka v roce 2004. Jednatřicetiletý Warren pracoval na filmu jako asistent režie. Od té doby se přesunul od režisérského spíše k producentskému křeslu.

 

Loni v prosinci se dvojice zasnoubila, před pár týdny - 19. května – si v Beverly Hills řekla „ano“. Jednalo se přitom o velmi tichý a skromný obřad, jehož se kromě zaměstnanců úřadu už nikdo další neúčastnil.

 

Jessica Alba se pravidelně umisťuje na vrcholech žebříčků nejvíc sexy žen světa. Loni ji čtenáři magazínu FHM zvolili za jedničku takového pořadí, letos se propadla na třetí místo. „Zlato“ jí sebrala hvězda filmových Transformers Megan Fox.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 135