Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Z Kate Hudson je sexy dračice

Dcera Goldie Hawn Kate Hudson ukázala, že je stejně sexy jako její matka.

Herečka Kate Hudson, po rozchodu s Lancem Armstrongem, nyní možná ze žalu, možná ze vzteku, možná jen tak mění image. Z holky od vedle se stal sexy vamp. Alespoň tedy na nové kolekci fotografií, které nafotila pro magazín W.

magazin.cz

Na futuristických do modra laděných fotografiích je oblečena do miniaturních lesklých materiálů a latexu. Teď možná bude Lance litovat, že to s krásnou herečkou ještě chvíli nevydržel. Bouřlivá romance herečky a závodníka skončila po pouhých třech měsících koncem července.

Přitom se do sebe zakoukali v květnu při návštěvě Bahamských ostrovů. Bylo to v době, kdy se Kate vzpamatovávala ze svého minulého rozchodu s hercem a plážovým povalečem Owenem Wilsonem.

magazin.cz

Jejich vztah rychle pokračoval a vypadalo to, že to spolu myslí vážně, protože společně se svými dětmi strávili americký svátek Den otců. Kate ho již také představila své matce Goldie Hawn.

Láska ovšem skončila stejně rychle, jako začala. Patrně to bude vina proslulého cyklisty, který si již stačil získat pověst hollywoodského playboye. Zdroj z jejich okolí tisku prozradil: „Lance opustil Kate, protože cítil, že ona to začíná brát příliš vážně. Dokonce začala mluvit o svatbě. Asi proto raději zdrhnul.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 137