Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Danielle Lloyd / foto: desktopstars.ru

Danielle Lloyd – pěkně skandální kočička

Někdy může být focení dráždivých kalendářů nebezpečné, jak se o tom přesvědčila britská modelka Danielle Lloyd.

Jako značně kontroverzní osobnost se jeví bývalá Miss Velké Británie Danielle Lloyd. Kromě toho, že jí byla její královská korunka odebrána, protože se svlékla pro časopis Playboy, se v britském pořadu Celebrity Big Brother proslavila díky rasistickým výrokům.

magazin.cz


Nedávno si pro focení sexy shotu vybrala exotickou Dubai, což bylo možná velmi odvážné, možná velmi hloupé, vzhledem k tomu, jak se tato země staví k nahotě na veřejnosti. A byl z toho pochopitelně opět skandál.

magazin.cz

Zdroj, který byl u focení, prozradil deníku The Sun: „Daniele začala s focením prakticky s východem slunce, takže nemohla nikoho urazit. Jenže poslední fotky dělala kolem půl osmé dopoledne a to už na pláži parkoval policejní vůz. Její štáb se obával nejhoršího, ale policisté se jen přijeli podívat zblízka.“

magazin.cz


Zlobivá holka

Narodila se Liverpoolu jako dcera úspěšných rodičů. Jako mladá hodně sportovala a dokonce závodila v crossu a věnovala se gymnastice. V šestnácti letech vyměnila sportovní dráhu za modeling.

magazin.cz

Když se účastnila oblastního kola Miss, její tehdejší přítel ji den před finále brutálně napadl, táhl ji za autem po městě. I když byla celá pomlácená, účastnila se finále a skončila sedmá. Soutěží Miss se účastnila i nadále a v roce 2004 se stala Miss England a o dva roky později získala titul Miss Great Britain.

magazin.cz

Bohužel korunku si moc dlouho neužila. Začala randil s fotbalistou Terry Sheringhamem a nechala se nahá vyfotil do Playboye. To rozčílilo organizátory soutěže natolik, že jí korunku odebrali. Aby je ještě více naštvala, následovala série velmi odvážných fotografií do Maxima, FHM a FRONTu.

magazin.cz

V roce 2007 se nechala zlákat do Celebrity Big Brother, kde se ukázala její pravá tvář, když svou spolubydlící, bollywoodskou hvězdu Shilpa Shetty, napadala urážkami s rasistickým podtextem.

magazin.cz

Mezi skandály se Danielle poctivě věnuje modelingu. Propaguje například motocyklovou firmu Bennetts nebo módní značku Rocawear. Vloni také ukončila svůj vztah s Sheringhamem, což se neobešlo bez řádné pozornosti veřejnosti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 323