Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Mašlíková / foto: Korzo

Sexy modelka Mašlíková klame tělem

Prsatá kráska Hana Mašlíková (26) je prý ve skutečnosti velice stydlivá. Alespoň to o sobě tvrdí. "Třeba do sexshopu bych nikdy nešla," svěřuje se zcela vážně.

"Jednou jsem v obchodě s erotikou sice byla, ale vlastně nedobrovolně. Dělali jsme tam nějaké fotografie, celé to ale bylo pojaté humorně, rozhodně žádné porno. Jednou mi to úplně stačilo. Nevěděla jsem, kam s očima, fakt, já jsem strašný stydlín," říká o sobě.

magazin.cz

Modelka, které nestačily silikonové trojky, a tak absolvovala další operaci, je nyní se svými čtyřkami spokojená. Zároveň ale zdůrazňuje, že na žádné další plastiky se momentálně nechystá. "Prsa jsem si nechala zvětšit vlastně částečně i kvůli práci, i když jsem trpěla tím, že nejsem dost vyvinutá, vlastně už od puberty," přiznává Hana Mašlíková.

magazin.cz

Do vylepšení svých ňader Hanka investovala statisíce. A pomohlo to, dostává daleko více nabídek a může si vybírat. V budoucnu by se ráda věnovala i moderování. Hana je jednou z mála modelek, které se nepyšní záplavou dlouhých vlasů. Nakrátko ostříhaná blondýnka svůj účes změnila na přání svého současného přítele.

magazin.cz

"Dlouhé vlasy mi sice připadají více sexy, ale co bych pro svou lásku neudělala," konstatuje se smíchem. "Moji kariéru to ale nijak neovlivnilo. A kdyby to bylo nutné, nechám si vlasy klidně prodloužit, dneska už to není žádný problém," dodává Mašlíková.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 401