Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Shutterstock

Lindsay Lohan napadl šílený fanoušek

Být slavná, bohatá a talentovaná může být někdy pěkně nepříjemné, jak ukazuje zážitek herečky Lindsay Lohan.

Dvaadvacetiletou hollywoodskou hvězdu Lindsay Lohan v pozdních nočních hodinách napadl šílený fanoušek. K incidentu došlo ve chvílí, když kráska opouštěla v doprovodu své přítelkyně Samanthy Ronson arizonský noční klub Jackrabbit Super Club and Lounge, kde se celou noc královsky bavila.

Fanoušek, který dle výpovědi očitých svědků mladou herečku celý večer svlékal očima, si na ni počkal před klubem a při první příležitosti se na ni vrhl s výkřiky, že ji zbožňuje.

Šokovanou Lindsay zachránila její osobní ochranka, která okamžitě agresora knokautovala, srazila k zemi a přivolala policii.

Divný od počátku
Ta neznámého osmatřicetiletého muže na místě zatkla za výtržnictví a ohrožování. Jak tisku prozradil majitel klubu Dan Wierck, šíleného fanouška, který mu odrazuje hosty, již do svého podniku nepustí.

"Připadal mi nějaký divný již od začátku. Choval se vysloveně podezřele. Doufám, že ten nepříjemný incident neodradí Lindsay od toho, aby náš podnik i nadále navštěvovala," nechal se slyšet Wierck, kterému slavné osobnosti zvyšují návštěvnost klubu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 203