Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna / foto: Daily Mail

50letá Madonna v tangách. Proč?

Zpěvačka Madonna nafotila další provokativní snímky pro své album. Zajímalo by nás, jestli se bude takhle svlékat i v 70 letech. Ani v padesáti se totiž nebojí ukázat v tangách.

Neustále kontroverzní hvězda světového popu nehodlá stárnout někde v ústraní. Zdá se, že bude provokovat až do důchodu.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ

 

Je jí padesát, ale to jí neodradí, aby nepředvedla své tělo v bílých tangách, bandážích a vysokých šněrovacích botách. Právě takový pikantní snímek má promovat její jedenácté album Hard Candy.

 

Můžeme porovnávat

Vzhledem k tomu, že nyní se ve světových médiích recyklují třicet let staré snímky Madonny, ještě jako neznámé tanečnice, v Evině rouše, máme dobrou šanci sledovat, jak se do zpěvaččina těla zakousl zub času.

magazin.cz

 

Popravdě, na padesátnici je popová královna v hodně slušné kondici. Otázkou je, co jí pomáhá. Photoshop, chirurgové nebo poctivý trénink a diety?

 

Přesto se vynořily názory zlých jazyků, podle nichž Madonnino tělo rozhodně už není to co dříve (s čímž se dá určitě souhlasit, nikdo nemládneme) a že Madge, jak se zpěvačce přezdívá, by se už do budoucna měla fotit pouze oblečená, ať není lidem pro smích.

magazin.cz

 
Stále naplno

Madonna ale stále šlape naplno. Nepřibrzdila ani po rodinných rozepřích s Guyem Ritchiem, které loni na podzim vyústily v rozvod po osmi letech manželství.

 

Loni absolvovala světové turné, které vydělalo neuvěřitelných 193 miliónů liber, v přepočtu 5,8 miliardy korun. To ji zařadilo na samou špičku žebříčku mezi nejziskovějšími koncertními počiny roku 2008.

 

Madonna nyní žije v New Yorku, nejspíš aby byla co nejdál od čtyřicetiletého Ritchieho, jehož domovem je Londýn.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 779