Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Hadašová / foto: Korzo

Kdy je modelka stará? Ve 22 letech?

Modelka a Česká Miss roku 2007 Lucie Hadašová si po vzoru některých českých modelek nechala zvětšit svoje prsa z jedniček na trojky a nabídky se jí jen hrnou.

Jak sama říká, díkybohu za to. V zahraničí už by si prý ani neškrtla.

"Už je mi hodně na to začínat v zahraničí mezi čtrnáctiletými holčičkami, těžko bych tam teď už uspěla. Jediná šance by pro mě byla, kdyby přišla nějaká nabídka, ale já bych stejně nechtěla někam odjet nadlouho. Mám tu přítele a různé povinnosti," svěřila se Hadašová, která v současné době randí s bývalým přítelem Dary Rollins a Heleny Zeťové, hokejistou Jaroslavem Bednářem.

Otevřely se dveře
Stejně jako spoustě jiných modelek, i Lucii změnila život až výhra v České Miss. Najednou se jí otevřely dveře, které by jinak ani neměla šanci otevřít. Přesto má ještě sny, které jsou nesplněné.

"Ráda bych jednou předváděla pro společnost Victoria´s Secret. Když byl casting, byla jsem zrovna v Mexiku, ale jednou bych to ráda zkusila. Předtím moje proporce nebyly zrovna ideální, ale teď už by to neměl být problém," tvrdí se smíchem rodačka ze Strážnice na Moravě, která jinou metu, co se týče zahraničních časopisů a společností, nemá.

"Na focení třeba pro časopis Vogue to nevypadá. Musela bych do zahraničí, abych měla tu možnost, a to se mi nechce. Každopádně to focení by mě určitě bavilo. Pro mě tou metou byla Česká Miss. Tu jsem vyhrála a s tím jsem spokojená. Na víc se asi necítím," říká Hadašová, která se teď hlavně věnuje studiu na Vysoké škole aplikovaného práva. Když vše dobře půjde, za půl roku z ní bude bakalářka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 127