Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: michaeljackson.com

Jackson nesmrtelný. Mezi šimpanzi...

Dlouho se o Michaelu Jacksonovi mluvilo přinejlepším v souvislosti s jeho zchátralým tělem, kdy mu upadne tu nos, tu kus ruky, pak je zase napaden bakteriemi atd.

Chce nesmrtelnost
Zdá se ale, že jeho comeback je výborně naplánován. Michael má v plánu se vrátit na pódia, ačkoliv mnozí vážně pochybují o tom, že vydrží několikahodinový koncert v plném tanečním a pěveckém zápřahu.

Nyní navíc vyšlo najevo, že si chce nechat udělat vypodobnění své osoby po smrti od slavného Gunthera von Hagense, kterému se přezdívá doktor Smrt.

Zlé jazyky tvrdí, že umělec-doktor Hagens nebude mít s Jacksonem příliš práce. Zpěvák by totiž už dnes mohl svým vzezřením konkurovat exponátům z výstavy Bodyworlds, což jsou právě speciálně upravené mrtvoly.

magazin.cz

Posmrtný salón krásy
Doktor Smrt má na svém registru už téměř deset tisíc dárců těl. Z nich je devět set Američanů. A Hagens už má plány přímo ušité na tělo Jacksonovi: „Mohl bych ho udělat fyzicky nesmrtelným, stejně jako je nesmrtelná jeho hudba.“

Doktor dokonce zpěvákovi slibuje, že se bude moct i po smrti upravovat a měnit jako za života. „Moje laboratoř je jako salón krásy pro mrtvé – čelíme tu procesu stárnutí,“ říká Hagens.

„Mohli bychom ho umístit vedle šimpanzů a žiraf. Na jeho ranči Neverland byla vždycky k vidění tato exotická zvířata,“ pokračuje Hagens v provokativních dvojsmyslech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 232