Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Agáta – jen blbý ramínko na šaty?

Modelka Agáta Hanychová nechce měnit svou profesi modelky. I když si už několikrát zahrála ve filmu, kráčet ve šlépějích své matky Veroniky Žilkové nehodlá.

"Herectví mě opravdu neláká. Zahrát si ve filmu pro mě byla výzva a nová zkušenost. Ani divadlo mě neláká. Kromě modelingu mě baví fotografování a módní návrhářství," prozrazuje Hanychová.

magazin.cz


Není prý vyloučeno, že brzy budou modelky předvádět i její vlastní kolekci plavek.
"Nejsem jen blbý ramínko na šaty," protestuje modelka proti nedávnému výroku svého několikanásobného exmilence Sámera Issy.

"Pořádám se svými modelkami i módní přehlídky, dělám si choreografii, uplatňuji při nich své zkušenosti z modelingu. A sama dívky fotím," říká Agáta a doplňuje, že o práci u ní mají dívky velký zájem.

magazin.cz


"Děláme i castingy mimo Prahu. Přihlášek je tolik, že musíme odmítat. Jedním z nejdůležitějších kritérií pro výběr modelky je její výška a váha. Dívky pod sto šedesát centimetrů nemají na molu šanci," upřesňuje.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 882