Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vlaďka Erbová / foto: Korzo

Silikony české playmate pobláznily Italy

Že se vyplatí investovat do svých prsou, se potvrdilo modelce Erbové.

Že si modelka Vlaďka Erbová nechala po porodu vylepšit poprsí silikonem, se obecně ví. Od té doby je středem zájmu na společenských akcích. Před několika dny vyrazila Erbová pracovně fotit do Itálie a díky jejímu bujnému silikonovému poprsí se na ulicích téměř zastavil provoz.

magazin.cz

Do Itálie se silikonová kráska vydala fotit novou kolekci šatů ateliéru Moravec. "Jsou to nádherné šaty. Jen občas mají větší výstřih, nebo odhalená záda, takže v době focení se chod přímořského městečka Lignano Sabbiadoro, kde jsme fotili, téměř zastavil," zažertovala Erbová.

magazin.cz

"Vždycky, když jsme se vydali na plac, kroužil okolo pán ve ferrari a mohl se přetrhnout, aby na sebe upoutal moji pozornost. Občas troubil nebo zastavil, vystoupil z auta a něco jakoby hledal v kufru svého sporťáku," prozradila modelka, u které prý ale takoví seladoni nemají šanci.

Doma v Litvínově na ni čekali manžel Zdeněk a tříletá dcera Viktorka. "Vždycky, když jsem pryč, strašně se těším na svoji Viktorinku. Když ji po návratu obejmu, jsem úplně nejšťastnější. Tenhle pocit zná jenom máma," tvrdí Erbová.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 500