Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Upírka / foto: shutterstock

Proč ženy milují upíry?

Upíři zažívají renesanci. Sláva hraběte Draculy už je sice ta tam, ale na scéně se objevují jeho následovníci.

Točí se stále více upírských seriálů či filmů, píšou se o nich knihy a snad každý zná Stmívání – záležitost, která je novým zábavním fenoménem (jen co pominul Harry Potter, objevilo se něco nového s podobně silným kalibrem!).

Stále více se ale ukazuje, že upíři by se mohli jít zahrabat, kdyby jim ženy neprokazovaly takovou náklonnost. Holky na nich přitom nelpí kvůli jejich nadpřirozeným schopnostem, které naopak imponují mužům. Ony je prostě a jednoduše žerou! Jakoby chtěly, aby se jim některý z nich zakousl do hrdla. Ach, ty nenapravitelné romantičky…

Ultimátní špatní hoši
Holky milují zlé hochy, i když to asi nikdy otevřeně nepřiznají. A teď si to namíchejte s faktem, že upíři hledají věčnou lásku a potřebují ženu k přežití. Upír se nikomu nezodpovídá, žije podle vlastních pravidel, je nenáviděn miliony lidí. A samozřejmě – chodí hezky oblečen. Je to přesně ten typ, před kterým dívky jejich maminky varovaly. Není jenom špatný, on je i mrtvý. Pokořte to!

Fyzicky nepřekonatelní
Upíři jsou nepřekonatelnými siláky, a přesto nevypadají jako Arnold Schwarzenegger v nejlepších letech na steroidech. Co si budeme nalhávat, vypadají prostě dobře. To asi dělá dieta na krvi a spousta spánku. Druhá věc je, že jsou silní i psychicky – takoví manipulující bastardi. Upír je navíc v podstatě nesmrtelný, i když je mrtvý.

Umí romantiku
Dejme upírům jedno k dobru. Tihle hoši zkrátka umí vytvořit atmosféru, které podlehne každá. Prostředí je obvykle temné, mystické, okouzlující a často osudové. Zkrátka chvíle přesně na to udělat něco přesně proti tomu, co říká mozek, něco špatného, špinavého. Z nějakého důvodu je všude následuje úplněk a ženy ocení i to, že jsou tajemní a moc toho nenakecají.

Hledají věčnou lásku
Ženy se rády oddávají pocitu, že byly stvořeny pro jediného muže na celý jejich život. Milují ten romantický úhel pohledu na duševního spřízněnce. Dva lidé, kterým bylo dáno, aby se potkali, zamilovali a strávili spolu zbytek života. Hezké. A teď si představte, že upír svou osudovou lásku hledá neskutečně upěnlivě, klidně stovky let. Když upír zaboří své tesáky do jejího hrdla, připadá si jako jediná na světě.

Upíři jsou náladoví
Samozřejmě, že se holky nechtějí dohadovat o každé hlouposti, ale ve skrytu duše mají rády drama ve vztahu. Dává mu to šťávu. K tomu jsou upíři ideální. Jejich nálada se neustále mění a jeden nikdy neví, co od nich čekat. Sami byste byli naštvaní, kdyby vás každý nesnášel, respektive se vás bál a neustále jste museli shánět krev. Světlé okamžiky vás ale o to více nadchnou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 450