Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Reuters

Takhle lákal Michael Jackson své milence

"Král popu ti olíže lízátko," lákal Jackson milence do postele podle skandální knihy.

Ian Halperin, autor nové knihy o Michaelu Jacksonovi († 50) tvrdí, že král popu měl pěknou řádku milenců. A že všichni lidé z okolí "krále popu" věděli, že je gay.

V ženských šatech
Ian Halperin v knize Unmasked: The Final Years of Michael Jackson píše, že Jackson se na dostaveníčka s milenci oblékal do ženských šatů a potajmu odcházel z domu.

"Když jsme měli poprvé sex, řekl mi: ´Král popu ti olíže lízátko.´ Ještě pořád se tomu musím smát," tvrdí v knize jeden z jeho údajných milenců.

Halperin k tomu dodává: "Že byl Jacskon gay, mi řekli v podstatě všichni. Dokonce i jeho skalní obhájci. Lidé, kteří tvrdili, že obvinění z obtěžování dětí jsou smyšlená, všichni se shodují na tom, že měl homosexuální sklony."

Stydlivý král
Jedním z jeho milenců prý byl začínající herec známý jako "Lawrence". Ten vypověděl, že se po dobu třech týdnů s Jacksonem intimně stýkal každý den.

"Byl velmi stydlivý. Ale když jsme se do toho pustili, byl k nezastavení," dodal o sexu s králem popu Lawrence.

Před dvěma lety se Jackson zamiloval do mladého muže, kterému nebylo ani třicet let.

"Michael málokdy vycházel z domu, ale když někam šel, bylo to často právě na schůzku s milencem. Odcházel z domu v přestrojení, často ženském, a chodil do opravdu příšerného hotýlku v Las Vegas. Byl tehdy na mizině. Měl stěží peníze na jídlo pro děti. Víc si dovolit nemohl," sdělil Haleprinovi jeden ze svědků z blízkosti Jacksona.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 449