Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouse je čistá! Vydrží?

Problémová zpěvačka Amy Winehouse se po osmiměsíční přestávce v Karibiku vrátila do rodné Británie. A na místě se rozplakala.

Autorka hitu Back to Black odletěla na ostrov St. Lucia v prosinci loňského roku, aby se naposledy pokusila zdolat svou závislost na alkoholu a drogách.

Do Británie se krátce vrátila v březnu, ale během několika týdnů byla zpět na svém "rajském ostrově", aby zde strávila další čtyři měsíce poleháváním na slunci, večírky a jízdou na koni.

Zpěvačka se nakonec do Británie vrátila v pondělí, kdy přistála na letišti Gatwick v Londýně. Jakmile se tam setkala se svým řidičem a osobní asistentkou, propukla v pláč.

"Amy vypadala unaveně, ale šťastná, že je doma. Byla trochu uplakaná, když se potkala se svým řidičem a asistentkou, protože je neviděla tak dlouho. Ale jinak vypadala, že je v dobré náladě," uvedl jeden z přihlížejících.

Winehouse navíc musí na konci června stanout u londýnského soudu. Zde bude čelit obvinění, že loni v září udeřila na jednom ze svých večírků neodbytného sběratele autogramů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 132