Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: equustheplay.com

Daniel Radcliffe prozradil svou přítelkyni

Daniel Radcliffe nikdy otevřeně nehovořil o svém milostném životě. Ale nedávno se konečně přiznal k tomu, že má přítelkyni. Jedná se o jeho hereckou kolegyni Lauru O'Toole.

"Mojí přítelkyní je Laura O'Toole, která se mnou hrála v divadelní hře Equus. Ale já o tom skutečně nechci mluvit, protože ona tady není a nebylo by to fér," prozradil představitel Harryho Pottera britskému časopisu OK!.

O Danielovi a Lauře se poprvé hovořilo jako o páru v roce 2007, kdy spolu ve hře Equus hráli poprvé. Později se měli údajně rozejít, a to v lednu 2008, aby přesto "zůstali stále dobrými přáteli". Nicméně podle informací pocházejících od Daniela lze soudit, že spolu chodí i nyní a že jejich milostný vztah ve skutečnosti nikdy neskončil.

Nejoblíbenější naháč
Divadelní hra Equus představuje příběh psychiatra, který léčí mladého muže Alana Stranga (Daniel Radcliffe) z patologické, nábožensky a sexuálně orientované závislosti na koních.

Hra byla nejdříve uváděna v Londýně, později i v New Yorku na Broadwayi, kde byl Radcliffe před několika dny jmenován nejoblíbenějším hercem v hlavní roli. V některých scénách zde idol dívčích srdcí vystupuje úplně nahý.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 85