Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: forum.comingsoon.it

Další záhada. Krvavá košile Michaela Jacksona

The Sun zveřejnil snímek zakrvácené košile visící ve skříni Michaela Jacksona.

V době, kdy stále neznáme příčinu smrti Michaela Jacksona (+50), se objevují nové a nové skutečnosti ohledně záhadné smrti krále popu. Deníku The Sun se podařilo získat fotografii, na níž je zachycena zakrvácená košile z ložnice Michaela Jacksona. Snímek košile visící ve zpěvákově skříni byl pořízen několik dní potom, co 25. června zemřel.

Fotka otištěná ve včerejším (6. 8.) vydání The Sun ukazuje zakrvácenou bílou blůzu, na které ještě visí cenovka. Je tedy zřejmé, že nebyla nikdy nošena. Britský deník ve svém článku spekuluje o tom, že košili někdo použil na setření krve. Dále uvádí, že tento předmět policie Los Angeles za účelem vyšetřování Michaelovy smrti nezajistila.

  • Fotografii zakrvácené košile naleznete ZDE

"Je to hodně zvláštní, že krvavou košili nevzali jako důkaz," nechal se slyšet prominentní americký právník Craig Silverman. I když se na Michaelově případu z právního hlediska nijak nepodílí, uvedl pro tisk, že by tento kus oblečení mohl ve vyšetřování zpěvákovy smrti přinést více světla.

Mluvčí policejního oddělení Los Angeles na otázku, proč nebyl takový předmět policií zajištěn, odpověděl prostým "Já nevím." Odmítl to dále vysvětlovat a prohlásil: "Naši detektivové s médii o vyšetřování nekomunikují, takže v tuto chvíli mít odpověď nebudeme. A tuším, že nějakou dobu ani žádná nebude."

Co se týče vyšetřování smrti Michaela Jacksona, policie zatím nezveřejnila výsledky pitvy. Poslední zpráva od asistenta hlavního koronera Eda Wintera hovořila o tom, že nedokáže říci, kdy bude příčina smrti světoznámé hvězdy oznámena. Předtím již byla zpráva o Michaelově pitvě dvakrát odložena.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 360