Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Liv Tyler / foto: Shutterstock

Kde najdete Liv Tyler nahou?

Víte, že není nemožné vidět herečku Liv Tyler naživo nahou?

Kráska Liv Tyler tvrdí, že ji nic tak neuvolní jako návštěva korejských lázní. Hvězda Pána prstenů pravidelně chodí do lázní Beverly Hot Sprinte a dává si na celé tělo peeling a masáže.

"Nejneobvyklejší místo, kde mne najdete nahou, jsou Beverly Hot Springs. Jsou to tradiční korejské lázně, kde se koupete v přírodních horkých pramenech, celou vás namasírují, vyčistí a dokonale vydrhnou. Dokonce vám umyjí i vlasy. Člověk si pak připadá takový čistý a šťastný," přiznává dcera Stevena Tylera, zpěváka formace Aerowmith.

Odbornice na vztahy
Liv má čtyřletého syna Mila s bývalým manželem Roystonem Langdonem. Přiznává, že si k ní přátelé, kteří mají problémy ve vztazích, chodívají pro radu.

"Jsem dobrá v řešení problémů. Většinou se řídím nějakým základním instinktem. Loni jsem ale hodně četla různé svépomocné příručky. Prožila jsem si toho v životě dost a potřebovala jsem sama radu jiných lidí, aby mi bylo lépe," řekla Liv reportérům listu Elle.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 64