Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Úklid / foto: shutterstock

Ženské oko z něj udělalo uklízečku

Dostal oko od ženy a začal být posedlý uklízením.

Ani předtím než se mu drasticky zhoršil zrak, neviděl Will Palmer prach na skříni nebo drobky na zemi žádající o vyluxování. Zkrátka a dobře to považoval za ženskou práci a jako většina mužů se jí tak trochu štítil.

Zázračná operace
Jenže pak byl nucen podstoupit transplantaci rohovky, jelikož ta jeho přestala fungovat. Jak už to tak v podobných případech bývá, šlo o složitou operaci, kterou ale otec tří dětí zvládl s přehledem a znovu začal vidět bez problémů. Možná i trochu lépe.

S novou rohovkou je totiž pan Palmer doslova posedlý uklízením. Samozřejmě k radosti jeho ženy. Ačkoliv mu to doktoři nechtějí kvůli předpisům prozradit, Angličan věří, že jeho novou rohovku musela dříve nosit žena. Jinak by taková proměna nebyla možná.

Dnes se Will Palmer prohání po domácnosti s vysavačem a hadrem v ruce a nedává šanci žádnému smítku.

Vidí špínu
„Před tou operací mě žena musela nutit do jakéhokoliv uklízení. Prostě mě nenapadlo to udělat sám od sebe. Teď to dělám skoro pořád,“ vypráví Will Palmer.

Když začal Will z ničehonic uklízet, bylo to spíše k pobavení jeho okolí. To začalo žertovat, že musel dostat ženské oko. Muž si ale skutečně myslí, že to tak bylo.

Domnívá se, že muži neuklízí prostě proto, že nevidí špínu. Will Palmer tuto vlastnost už nemá. Špína mu útočí přímo na nervy, a tak ji zkrátka nemůže nechat ležet.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 84