Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Shutterstock

Lily Allen vypadá jako Spock ze Star Treku

Lily Allen vypadá často jakoby byla z úplně jiné planety. Dokáže se totiž tak obléct a namalovat, že jí to hravě uvěříte. Samozřejmě jí k tomu pomáhá i velmi zvláštní zjev.

Samé hity
Čtyřiadvacetiletá zpěvačka, která je zrovna na vrcholu slávy s hitem Not Fair, teď konečně odhalila, co se skrývá pod jejími dlouhými černými vlasy.

Ano, jsou to uši, za které by se nemohl stydět ani slavný charakter ze Star Treku – Dr. Spock. Ta podoba je skutečně výrazná. A nejde jen o uši, ale třeba i o velké oči.

Pokud jste se už začali děsit, co že je ta Lily Allen vlastně zač, můžeme vás uklidnit. Co se uší týká, jde jen o násady, které Lily dostala darem a hned se s nimi pochlubila na svém účtu na Twitteru.

magazin.cz

Chce založit rodinu
Přispívání na něj ji přitom doopravdy baví. Kromě fotek i náhledů do soukromého života na Twitteru světu sdělila, že se chce odstěhovat na venkov a založit si rodinu.

Na to reagovala známá webová celebrita vystupující pod jménem Perez Hilton. Tenhle chlapík Lily osočil, že je neustále v lihu, a tak by nebyla schopná starat se o děti. Zpěvačka si to ale nenechala líbit a vzkázala Hiltonovi, ať se raději stará o sebe.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 154