Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: gamestar.cz

Sexy hvězda Megan Fox trpí schizofrenií!

Sexy star Megan Fox má tajemství, které před zástupy svých fanoušků dosud skrývala. Jak sama tvrdí, občas mívá záchvaty schizofrenie.

Herečka, známá například z filmu Transformers, prozradila médiím, že už od svého raného mládí má psychické problémy. I když neprošla oficiálním vyšetřením, je přesvědčená, že se u ní projevují symptomy závažného psychického onemocnění.

To své nositele trápí sluchovými halucinacemi, paranoidními bludy a sociální dysfunkcí.

Bojí se, aby neskončila jako Marilyn!

Dvaatřicetiletá kráska prý celé roky úzkostlivě studuje život filmové legendy Marilyn Monroe, která ve svých šestatřiceti letech zemřela na předávkování léky. Fox má totiž strach, že její vlastní problémy ji přivedou ke stejnému konci.

"Čtu každou knížku, napsanou o Marilyn Monroe. Mohla bych takhle skončit, protože neustále bojuji s tou představou. Myslím si, že jsem hraniční osobnost, anebo to jsou záchvaty slabší schizofrenie, co mívám. Každopádně mám určitý druh psychických potíží, ale zatím jsem nezjistila, co to je," sdělila Fox časopisu Wonderland.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 104