Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mariah Carey / foto: mariahcarey.com

Mariah Carey miluje sex po telefonu!

Když není čas na „klasický“ sex, musí se to vymyslet jinak.

Zpěvačka Mariah Carey přiznává, že má často a ráda s manželem sex po telefonu. O dvanáct let mladšího Nicka Cannona si vzala vloni. Když je práce rozdělí, udržují vztah pomocí dlouhých a vášnivých hovorů po telefonu.

Když se reportéři ptali Nicka Cannona, jak se vyrovnává s častým odloučením od manželky, bez přemýšlení vyhrkl: "Máme spoustu sexu po telefonu! A když se pak doma sejdeme, máme super párty!"

Sny o dětech
A vzápětí dodal, že v budoucnosti plánují děti. To už ale jen po telefonu nepůjde. "Rozhodně chceme rodinu. Je to něco, nad čím se teď hodně zamýšlíme."

K jeho slovům Mariah poznamenala: "Samozřejmě bychom rádi děti. Chci na ně mít ale dost času. Jsme oba hodně zaměstnaní a kdyby kolem nás pobíhalo šest dětí, myslím, že bychom se ani jednomu nemohli věnovat tak, jak si to zaslouží. Děti vyžadují spoustu času."

Podle informací serveru FemaleFirst dokonce hvězdný pár uvažuje i o tom, že kdyby se jim nepodařilo mít vlastní děti, adoptovali by."Rozhodně to není vyloučené. Mne vychovala moje babička, která fungovala jako náhradní matka pro různé děti, o něž se jejich rodiče nemohli starat," dodává Nick.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 54