Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady GaGa / foto: ladygaga.com

VIDEO: Madonna a Lady Gaga se porvaly v přímém přenosu

Dvě tygřice na jednom písečku – to je vždy nebezpečné...

Madonna a Lady Gaga v sobotu v noci ohromily Ameriku, když před kamerami zinscenovaly "holčičí rvačku" v Saturday Night Live. Rvačka proběhla v živém vysílání pořadu s názvem Deep House Dish, který paroduje vysílání MTV.

Obě hvězdy světové pop music v pořadu předvedly společný tanec v černém spodním prádle a ve vysokých kozačkách až po kolena. Ten se však brzy zvrtnul v boj, když Madonna začala tahat za paruku Lady Gaga. Hned na to ji začala škrtit a křičela na ni "Co je k čertu disco stick?!" - čím myslela na jeden z nejznámějších hitů Lady Gaga.

Obě divy od sebe nakonec odtrhl až moderátor pořadu Kenan Thompson. Posadil si je na pohovku každou z jedné strany, aby s nimi zahájil rozhovor.



Pokud vám to nepůjde přehrát, zkuste to ZDE.

Jenže dámy pokračovaly ve slovní přestřelce: "Víš co, Madonno, já jsem mnohem žhavější než ty," provokovala Lady Gaga Madonnu, na což ona odpověděla: "A víš ty co? Já jsem mnohem vyšší než ty. A co je to za blbý jméno, Lady Gaga? To zní to jako dětská přesnídávka!"

Obě dámy svůj výstup zakončily pokusem o usmíření, když se přes Thomsona, začaly naklánět, aby se navzájem políbily. Nakonec se však vrhly na něj a na jednu hromadu k sobě strhly i Andyho Samberga, který je druhým moderátorem pořadu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 336