Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.

Rekord: chlap telefonoval 51 hodin v kuse

Jste ukecaní? Tak toho využijte! Třeba jako Ind Sunil Prabhakar, který strávil na telefonu rekordní dobu – 51 hodin!

Muži vydrží (na telefonu) víc
O ženských se říká, že pořád melou, melou a jen tak tu pusu nezavřou. Možná, že je to pravda. Ale co se týče chlapíků, o vyložené mlčochy taky nejde. Jinak by přeci nebylo možné, aby nejdelší telefonický hovor udělal zase chlap!

Život? To je na dlouhé povídání...
Ještě před pár dny byl největším rekordmanem co se týče délky telefonátu jistý anglický zahradník Tony Wright. Ten v roce 2007 o čtyřicet jedna a půl minuty předčil ukecané Švýcary – Sandru Kobel a Stephena Hafnera, kteří vydrželi „na drátě“ celých 39 hodin, 18 minut a 24 vteřin.

magazin.cz

Říkáte si, o čem takový člověk může krafat do sluchátka? O všem možném, dlouhovlasý Tony Wright si vystačil se svými milostnými příběhy, zdravotním stavem a také dohady, jestli se skupina Led Zeppelin dá znovu dohromady...

Tak a teď si obvolám doktory!

magazin.cz
Jenže, kdo dobře krafá, nikdy nemá jistotu, že ho někdo nepřekrafá. Takže i na užvaněného Toma Wrighta jednou došlo... Zhruba před pár dny mu doslova „šlápl na jazyk“ Ind Sunil Prabhakar z Kailash Hills, který dokázal non-stop protelefonovat 51 hodin.

Hovor začal 18. září 2009 v sedm ráno a skončil 20. září v deset hodin ráno. Komu pak tak dlouho asi volal? Světe div se – svému kardiologovi, dalším doktorům a managerům! O čem se bavili? O čemkoliv, co slina na jazyk přinesla, tak třeba o náboženství, výchově a motivování mladých lidí. Možná, že to kromě rekordního telefonátu byla i nejdelší mravoučná debata na světě, nemyslíte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 180