Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miss ČR 2009 Aneta Vignerová / foto: ko

Miss ČR 2009 je Aneta Vignerová

Novou Miss ČR pro rok 2009 se včera stala finalistka s číslem 10 Aneta Vignerová. Druhá skončila dívka s číslem 7 Lucie Smatanová. Třetí místo pak obsadila dívka s číslem 4 Hana Věrná.

Byla favoritkou od začátku
Sto osmdesát centimetrů vysoká Aneta zaujala porotu i diváky především svou volnou disciplínou, ve které si vybrala zpěv. Její hlas ale po skončení soutěže ocenila i prezidentka soutěže Miss ČR Taťána Kuchařová.

"Aneta byla favoritkou u většiny porotců již od začátku a myslím si, že si svoji pozici vybojovala právem," svěřila se Kuchařová.

"Když Anetu poprvé uvidíte, tak vás na ní kromě její krásy zaujme hlavně její hlas. Má úžasný alt, což je pro ženu něco specifického. V někom to může budit sympatie, v někom antipatie, ale u většiny mužského osazenstva v porotě to vzbudilo velké sympatie," prozradila se smíchem Taťána.

magazin.cz

"Aneta byla už od začátku velmi sympatické děvče. Od Dubaje jsme ji považovali za velkou favoritku. A myslím si, že si to právem zasloužila. Všechno si sama vybojovala. Nebyla sice jediná, koho jsme považovali za favoritku, ale patří jí to," tvrdí Miss World 2006.

Z nervozity rozbila žezlo
Jak sama Aneta prohlásila, největší strach prý měla z volné disciplíny. Za tu však paradoxně získala největší ohlas. Ze svého vítězství byla hodně nervózní, a tak se jí na tiskové konferenci dokonce omylem povedlo rozbít žezlo, které se následně mělo dražit. Jeho tvůrce měl však u sebe naštěstí náhradní, takže nakonec k dražbě došlo. Výtěžek 210 tisíc korun putoval na nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci.

"Pro mě znamená výhra v Miss velkou změnu. Především se budu muset přestěhovat do Prahy," svěřila se Aneta, která je původem z Havířova.

Stěhování však pro Anetu nebude zdaleka jediná změna, která ji teď čeká. Už za deset dní odlétá nová Miss na prestižní soutěž krásy Miss World 2009 do Jihoafrické republiky, kde bude 12. prosince reprezentovat Českou republiku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 347