Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cristiano Ronaldo / foto: Shutterstock

Cristiano Ronaldo je zlomený romantik

Profesionální lamač srdcí, fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo, tvrdí, že je prostě "hrozný romantik" a ví, jak bolí rozchody.

Hvězdný hráč Realu Madrid říká, že ačkoliv má pověst nemilosrdného lovce žen, velmi ho bolelo pár červených karet, které mu dámy rozdaly. V minulosti se objevoval například s Paris Hilton nebo Gemmou Atkinson. Přiznává ale, že mimo fotbalové hřiště recept na vítězství nemá.

"Rozhodně jsem dostal víc kopanců do nohou, než do srdce, ale srdeční zranění rozhodně znám. Hodně žen se se mnou rozešlo," dodává Ronaldo.

"Jsem romantik a hodně sentimentální. Maminka mi vždycky říkala, že mám být sám sobě věrný a nesnažit se měnit se pro druhé. Takže jsou lidé, kteří mne mají rádi takového, jaký jsem. A zase takoví, kterým to nesedne. Tím se netrápím," přiznává fotbalista.

Ronaldo se sice objevuje na různých večírcích a podle listu Metro je jeho jméno spojováno s jednou španělskou královnou krásy a jistou italskou modelkou, přesto tvrdí: "Momentálně s nikým nechodím."

Ronaldo je dobrá partie. V Realu Madrid vydělává v přepočtu 5,3 milionu korun týdně. A rád prý utrácí za pěkné dovolené. "Během sezony mne nikdo nemůže kritizovat. Jsem příkladný profesionál. Ale dovolenou by si člověk měl užít, a tak si dělám, co chci," říká Ronaldo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 172