Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dita von Teese / foto: dita.net

Tanečnici Ditě von Teese zničily drogy prsa

Nejznámější představitelka burlesky vysvětluje, proč má silikony. Prsa jí poškodila drogová závislost.

To, že sexuální přitažlivost této tanečnice burlesky není až tak úplně dílem matky přírody, nikdy nebylo velké tajemství. Proč se ale odhodlala k plastickému vylepšení svého těla, se tanečnice přiznala teprve nyní.

Stalo se tak v rozhovoru, ve kterém odhalila svou drogovou minulost. Ta má totiž na svědomí operaci, jež vylepšila ňadra poškozená braním drog. „V počátku devadesátých let jsem byla hotelová slečna a užívala jsem LSD a extázi,“ přiznala se magazínu News of the Word.

Následkem závislosti Dita zhubla až na hrozivých 41 kilogramů. Současně její prsa ztratila tvar a poklesla. Pohled do zrcadla byl pro Ditu tak hrozivý, že se drog vzdala a začala na sobě pracovat. Nyní její váha dosahuje zdravých 52 kg, ale bohužel ňadra už původní krásy nemohla dosáhnout.

Proto ve svých jednadvaceti letech tanečnice podstoupila plastickou operaci a může se nyní pyšnit velikostí 32D. Své fanoušky nově nabytou krásou už tedy okouzluje deset let.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 35