Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Solange Magnano / foto: lavozlibre.com

Modelka zemřela na následky plastiky zadku

Chtěla vypadat stále mladá, ale její tělo plastiku neuneslo.

Je vždy smutné, když se někdo nedokáže vyrovnat se ztrátou slávy, která u modelek logicky přichází s věkem. Některé to řeší vzepřením se přírodě a musí počítat s následky.

Chtěla pevnější zadek
Tragický případ někdejší argentinské miss a topmodelky Solange Magnano otřásl nejen světem módy, ale také všemi, kdo uvažují o plastické operaci, nebo ji už podstoupili.

Solance byla doslova posedlá svou krásou a s její postupnou ztrátou se jen těžko vyrovnávala. Chtěla si ji udržet a uchylovala se proto k nejrůznějším operacím.

Krátce po plastice hýždí, která by se dala nazvat rutinní, začala mít dýchací problémy a po třech dnech na jednotce intenzivní péče zemřela.

„Solange byla holka, která měla všechno. Žila životem bohyně a byla předmětem závisti všech,“ říká její blízký přítel Roberto Piazza.

„Teď je mrtvá, protože chtěla pevnější zadek. Zemřela pro svou posedlost krásou.“

Nebylo jí pomoci
Příčinou smrti byla embolie, jež přišla následkem zablokování plicní tepny. Doktoři jí nedokázali pomoct.

Solange Magnano se stala argentinskou královnou krásy v roce 1994 a země tradičně plná krásných žen jí ležela u nohou.

Modelka se stala osobností společenského života a nedávno si dokonce založila vlastní modelingovou agenturu.

Její smrt v Argentině rozpoutala ohnivou debatu o kosmetických a plastických operacích. V zemi bylo za minulý rok provedeno na 50 000 plastik, mnohdy cizincům, kteří do Latinské Ameriky cestují právě kvůli levnější péči.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 102