Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Plechovka co vypadá jako vagína

Designéři se občas nechají unést a pak vzniknou opravdové unikáty.

Třeba tenhle vtipný kousek od ruského návrháře, jehož nápad vynikne, až když máte plechovky dvě. Skvělý nápad ocení hlavně účetní firmy, zákazník si už nikdy nekoupí singl plechovku.

magazin.cz


Nejrůznější džusy v krabičkách jsou už samozřejmostí, v tomto designu ale dokážou překvapit. Unikátní kolekce pro ovocné nápoje dává na obdiv svůj obsah nejen barvou a vzhledem ale i strukturou povrchu blížící se konkrétnímu ovoci.

magazin.cz

Na první pohled nepoužitelná láhev s pivem se tváří spíše jako flakon s parfémem. Své tajemství odhalí až po sejmutí uzávěru, ten slouží jako důmyslný stojánek. Posezení u piva nikdy nebylo tak elegantní.

magazin.cz

Tato lepenková krabice s mlékem opravdu nepotřebuje žádnou etiketu Rozměry se blíží klasické dvoulitrové, objem bude ale výrazně menší.

magazin.cz

Pytlík čaje na ramínku hodnotíme jednoznačně jako skvělý nápad, když se přidá ve stejném duchu fungující krabička celý produkt nemá chybu.

magazin.cz

Evian si zakládá na původu své vody. Stejný vzkaz nese i jednolitrová skleněná láhev svým tvarem připomínající svahy Alpských hor. Z nichž totiž voda Evian pochází.

magazin.cz

Na závěr jsme si nechali výtvor který nebude patřit mezi nejprodávanější a pití si vněm na veřejnosti asi moc často lidé nosit nebudou. Jde o plechovku s designem ženské vagíny…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 230