Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Star

Porodila osmerčata a už fotí bikiny pro pány!

Supermatka se vrhla na dráhu modelky.

Ve známost vstoupila Nadya Sulemanová na první pohled záviděníhodným způsobem. Porodila totiž osmerčata - a všechna porod přežila, což se jen tak někomu nepodaří.

magazin.cz
magazin.cz

Kontroverzní supermatka
Záhy se ale ukázalo, že jí tento dáreček nenadělila matička příroda, nýbrž nějaký pan doktor v laboratoři, který oplodnil více embryí, než je v podobných případech zvykem. Navíc ho jaksi zapomněla informovat o tom, že už má doma šest dětí. Zrovna tak si nedělala hlavu s tím, jak svou početnou rodinu uživí. Žádný muž, který by se o ně postaral, se v její blízkosti nevyskytoval. O tom jsme ostatně už psali.

Ostatně, pouhý rok poté, co osmerčata porodila, se promenáduje na obálce i na vnitřních stránkách magazínu Star v dosti odvážných pózách. Nechala se totiž nafotit v plavkách, aby mohla ukázat bezmála zázračné výsledky své diety.

Nadya zarytě tvrdí, že nešla pod kudlu a že zhubla přírodní cestou za pomoci nejrůznějších diet a cvičení. Ale věřte to někomu, kdo má čtrnáct dětí ze zkumavky (před osmerčaty jich měla už šest).

Zázračné zhubnutí
Každopádně, za fotografie dostala Nadya Sulemanová náležitě zaplaceno. Šlo o sumu přinejmenším v milionech korun. Ostatně, peníze potřebuje, když má živit takto početnou rodinu.

Jenže její fotky se objevily nelegálně na internetu, přičemž supermatka neváhala a proti těm, kdo je z časopisu nascanovali, vytáhla do boje.

V přiloženém rozhovoru k fotkám hovoří žena o svém osobním životě, který jistě vzhledem k počtu dětí nebude obyčejný, a také o tom, jakým způsobem shodila všechna ta kila. Po porodu totiž vážila úctyhodných 122 kilogramů a teď má jen 54 kilo.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 192