Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Ewa Farna chce být jako Lucka Bílá!

Spekulují média, ona se tomu brání!

Talentovaná zpěvačka Ewa Farna bývá často médii označována za nástupkyni Zlaté slavice Lucie Bílé. Ona se tomuto označení ale brání. Přitom stejně jako Lucie, také Ewa sbírá jedno ocenění za druhým.

"Rozhodně si nemyslím, že bych zrovna já měla být její pokračovatelkou," svěřila se Korzu Farna s tím, že pro to ani nic nedělá.

"Přestože se s Luckou kamarádím a beru ji jako svůj vzor, snažím se jít vlastní cestou. Myslíte, že by si třeba tohle na sebe oblékla?" ukázala Ewa na svůj outfit, který si pořídila pro své jarní koncerty.

Nikdo není jako Lucka
"Ani náhodou. Lucka je jedinečná, je svá. Navíc nikdo nemá hlas jako ona. Ani sociální cítění," řekla Farna.

Ta si skvěle rozumí i se zpěvaččiným patnáctiletým synem Filipem. Když byly obě "slavice" před dvěma lety na společném turné, trávili spolu všichni tři hodně času. Chvilku se dokonce spekulovalo, že Ewa s Filipem spolu něco mají, ovšem oba to vyvrátili.

"Bylo to super. Myslím, že si spolu skvěle rozumíme, ale to je vše. Nic spolu nemáme. A co se týče Lucky, jak říkám, nechci jít v něčích stopách. Chci být prostě Ewa. Ne úplně jiná, ani nechci za každou cenu provokovat třeba jako Lady Gaga. Pokud mě chce někdo poslouchat, musí mě přijmout takovou, jaká jsem," uzavřela rodačka z Třince.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48