Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mel Gibson ve filmi Na hraně temnoty / foto: Warner Bros

Mel Gibson bez manželky, milenky a pár miliard

Herec Mel Gibson opustil svou přítelkyni a matku svého dítěte Oksanu Grigorijevu. Po roce společného života.

Učinil tak přitom jen pár dní poté, kdy se dohodl se svou ženou Robyn na detailech rozvodu a na odškodném v přepočtu ve výši 8 miliard korun.

Oksaně se před pěti měsíci narodila dcera Lucia, ale ani to nezabránilo rozpadu jejich vztahu. Gibson se sice kvůli pohledné Rusce po téměř devětadvaceti letech manželství rozvedl, ovšem jeho vztah s Oksanou prý v posledních měsících "ochladl".

"Oba se hodně soustředí na svou práci. Zůstávají přáteli a budou Lucii vychovávat společně," řekl jeden jejich známý reportérům listu People.

Každý jinde
Oksana a Mel spolu sice měli dítě, ale každý žil ve vlastním domě. Gibson bydlel v Malibu a ruská muzikantka si užívala ruchu Los Angeles.

"Šílený Max" teď v Mexiku pracuje na novém filmu. Jeho nyní už bývalá přítelkyně mezitím odletěla do Ruska, kde pracuje pro charitu, ale také si prý tam chce odpočinout.

Oba již mají děti z předchozích vztahů. Gibson s bývalou manželkou Robyn Moorovou sedm a Oksana jedno s Timothym Daltonem (jedním z bývalých Jamesů Bondů).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13