Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emily / foto: repro Daily Mail

Byla tlustá a šikanovaná.Teď je ve finále Miss!

Překonala bulimii a soutěží o titul miss.

Britská teenagerka zveřejnila svůj zajímavý životní příběh. Známou se stala až teď, protože se dopracovala do finále modelingové soutěže.

Zažila peklo
Devatenáctiletá Emily Cooperová ale ještě před několika lety zažívala opravdové peklo. Měla několik kilo nadváhu a vypadala tak oplácaně. Spolužáci jí to ale dávali pořádně sežrat. Neustále byla šikanována, a to nejen ve škole, ale i na hřištích nebo dokonce na sociální síti Bebo. Mimochodem: šikana na sociálních sítích začíná být velkým problémem.

Emily musela na svou adresu vyslechnout spoustu nelichotivých přezdívek a přejít to, že ji nikdo nezval třeba na narozeninové party. Svůj profil na Bebu dokonce smazala, protože útočné zprávy už nechtěla dál snášet.

magazin.cz

Dívka zareagovala jako mnohé vrstevnice v jejím věku. Měla za to, že jedinou odplatou šikanujícím může být to, že bude ještě hubenější než oni (nebo spíše ony).

Soutěží a vyhrává
V patnácti letech si tak vypěstovala nepěknou bulimii, kdy vyzvracela všechno, co pozřela. Zároveň byla ještě nešťastnější než dříve.

Naštěstí brzy pochopila, že tudy cesta nevede. Poté, co se dostala na novou školu, se věci začaly obracet k lepšímu.

Emily už se za své tělo, které ostatně není vůbec problematické, nestydí. Naopak se rozhodla přihlásit do soutěže „Miss přírodní křivky“. Dostala se až do finále a má šanci na vítězství. Diváci už jí mnoha tisícovkami hlasů vyhlásili miss sympatie.

Zdá se, že tenhle příběh má šťastný konec a je poučením pro všechny, kdo chtějí vypadat za každou cenu hubeně. Tudy cesta zkrátka nevede.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 134