Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Mendes / foto: Calvin Klein

Krásná exhibicionistka Mendesová: Nejraději jsem nahá

Americká herečka s kubánskými kořeny Eva Mendesová se ve filmech objevuje ráda nahá. A nejen v nich.

Herečka, kterou jsme mohli vidět ve filmech Training Day či v nedávno uvedeném Špatnym poldovi, vůbec není prudérní. Ráda své sexy křivky odhaluje před objektivy kamer, pokud to ovšem vyžaduje její role.

magazin.cz

Herečka nebo sexsymbol?
"Nikdy jsem neměla problémy s nahotou. Ale na veřejnosti se nevystavuju jen tak bez důvodu. Nejsem exhibicionistka, ale upřímně, kvůli umění udělám téměř cokoliv. I do tohohle půjdu," uvedla svůdná kráska v rozhovoru pro červencové vydání W magazínu.

I když je šestatřicetiletá herečka se svou nahotou spokojená, uvědomuje si, že její ochota svléknout se do naha může ovlivňovat role, které jí budou nabízet. "Vím, že se pohybuji na hraně. Kdy ještě budu působit jako respektovaná herečka a kdy už budu 'pouhým' sexuálním symbolem. Asi můžu občas budit dojem, že je to náhoda, ale opak je pravdou. Jsem neuvěřitelně vypočítavá, pokud jde o mou kariéru," přiznala Mendesová.

magazin.cz

Zahradničí nahá
Svou lásku k nudismu projevuje i v soukromém životě. Nedávno na sebe prozradila, že o zahradu ráda pečuje tak, jak ji příroda stvořila. Je toho názoru, že za její sklony obnažovat se může kubánská krev, která jí koluje v žilách.

"Miluji, když se můžu procházet nahá. Věnuji se ledasčemu, dokonce i zahradničení!" říká muži obdivovaná diva a dodává: "Jsme Kubánci a Kuba, to je žhavý ostrov. Tak proč nejít naostro?"

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16