Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: Shutterstock

Cameron Diazovou přitahují ženy. Sexuálně!

Něco na té Cameron je!

Herečka Cameron Diazová je přesvědčena, že láska a sex jsou dvě zcela odlišné věci. A ačkoliv existují ženy, které ji přitahují, lásku by u nich nehledala.

"Sexualita a láska mohou být každá o něčem jiném. Žena mne může přitahovat sexuálně, ale neznamená to, že bych se do nějaké chtěla zamilovat. A kdybych s nějakou ženou měla sex, nemuselo by to znamenat, že jsem lesbička. Snažíme se lidem dávat různé nálepky a definovat je, ale tyhle věci jsou mnohem složitější," vysvětlila herečka v rozhovoru pro časopis Playboy.

Být single jí vyhovuje
Představitelka Natalie Cookové z Charlieho andílků dříve chodila se zpěvákem Justinem Timberlakem a s kytaristou Johnem Mayerem. V poslední době bývá vídána s baseballovou hvězdou Alexem Rodriguezem, ale tvrdí, že jsou jen přátelé. Poprvé v životě prý s nikým nechodí a přesně tak jí to vyhovuje.

"Od šestnácti let jsem byla neustále v nějakém vztahu. V posledních třech letech jsem se vědomě rozhodla nějakou dobu s nikým nechodit. A zatím se mi daří vyhýbat se všemožným nástrahám, které by mne svedly zpět do starých kolejí. Teď mi prostě víc vyhovuje mít vztah jen sama se sebou," dodala blonďatá kráska.

Mají z ní strach?
Tvrdí ale, že jí nijak nevadí, když se ji někdo snaží pozvat na rande. "Nikdy jsem na žádného muže nezanevřela jen proto, že mne chtěl pozvat na rande, tedy pokud to nebyl naprostý budižkničemu. Není jednoduché pozvat na schůzku někoho jako jsem já. Nemyslím si, že jsem nějak super extra výjimečná, ale mám pocit, že ze mne muži mají trochu strach. Prostě to není jednoduché," přiznala Diazová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22