Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jitka Válková / foto: Korzo

Česká Miss Válková: Má šanci na Miss Universe?

Doufám, že z Miss Universe neodjedu s prázdnou, věří si Válková.

Už dnes srpna vypukne v Las Vegas finále Miss Universe, kde nás reprezentuje Česká Miss Jitka Válková. Tamní přípravy prý zatím probíhají podle jejích představ.

"Mám za sebou rozhovor s porotou a jsem spokojená. Obávala jsem se, ale myslím, že to dopadlo dobře. Děkuji všem, kdo na mě mysleli. Určitě to pomohlo," vzkázala modelka, která se připravuje na den D.

magazin.cz

Už řeší nákupy
Zlaté večerní šaty z krajky pošité flitry jí pro finálový večer připravila návrhářka Jana Berg, která dívky oblékla i na regionální kolo. Talisman si s sebou Jitka nevzala. Spoléhá prý na štěstí a podporu přítele, který za ní přiletí:

"Všechny talismany nosím tady v srdíčku. To, že budu myslet na rodiče, budu jim volat, mi snad dodá při finále sílu. Kromě toho za mnou přiletí přítel, takže to bude perfektní. Sice se nebudeme moct setkat, protože tu jsme dost hlídané, ale alespoň pro ten pocit, že tu někdo je a fandí mi."

Nejvíce se modelka těší prý na to, až bude mít všechno za sebou. "Budu mít volný den a určitě ho využiji k nákupům. Pětadvacátého srpna pak odletím zpět do České republiky. Doufám, že ne s prázdnou," dodala kráska.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37