Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nevíte co na sebe? / foto: shutterstock

Nahá blondýnka ukradla před policejní stanicí taxík

Neuvěřitelné noční dobrodružství opilé ženy.

Jennifer Gilleová - v tu dobu ještě oblečená - si kolem druhé hodiny ranní zavolala v Covingtonu v americkém státě Louisiana taxík. Řidiči řekla, že chce odvézt do Michiganu, který je skoro na druhém konci Spojených států. Když překvapený taxikář tento výlet odmítl, mladá žena se začala na protest svlékat.

Rychlá opilka
Taxikář už nechtěl mít s takovou pasažérkou nic společného a řekl jí, aby si vystoupila. To ale blondýnka odmítla. Proto i s nahou slečnou zamířil na policejní stanici. Když si ale šel stěžoval, v rozrušení si zapomněl klíčky v zapalování. Jennifer Gilleová toho briskně využila a s autem mu odjela.

Policie podle listu Metro potvrzuje, že se nahá zlodějka daleko nedostala. Ujela prý pár bloků, pak zaparkovala a tvrdě usnula. Byla zatčena a obviněna z krádeže a nepřístojného chování. Podle mluvčího místní policie kapitána Westa byla "nejspíš pod vlivem nějaké chemické látky".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16